Bu derste ; Gıdalarda bulunan önemli bakteri cinsleri, Gıdalarda bulunan önemli maya ve küf cinsleri Gıdalarda bulunan Mikroorganizmaların Kaynakları, Mikroorganizma Gelişmesine Etki Eden Faktörler Et ve Et Ürünlerinde Mikrobiyal Bozulmalar Balık ve diğer Deniz Ürünlerinde Mikrobiyal Bozulmalar , Yumurta Ve Yumurta Ürünlerinde Mikrobiyal Bozulmalar Meyve ve Sebzelerde, Süt ve Süt Ürünlerinde Mikrobiyal Bozulmalar Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde, Konserve Gıdalarda ve Fermente Ürünlerde Mikrobiyal Bozulmalar Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar Gıda Kaynaklı Toksikoenfeksiyonlar Gıda Kaynaklı İntoksikasyonlar Fermente Gıdaların Mikrobiyolojsi konuları işlenecektir.
- Teacher: Afet Arkut
- Teacher: Mehmet Sukru Rona